Etno Cafe - Intercontinental 250g Zobacz większe

Etno Cafe - Yirgacheffe 250g

P-EC-KZ-006-000

Nowy produkt

Etno Cafe - Yirgacheffe - Kawa wysoko rosnąca, trudna w uprawie. Ma dojrzały, szorstki charakter, gęste ziarno, co w naparze można wyczuć w postaci aromatu czarnej porzeczki. Obróbka na mokro nadaje kawie delikatności i przyjemnie słodkiej nuty migdała.

Więcej szczegółów

zapytaj o dostępność

31,00 zł Brutto

Dodaj do listy życzeń

Obsługujemy płatności:
Obsługujemy płatności:

Więcej informacji

Etno Cafe - Yirgacheffe - Kawa wysoko rosnąca, trudna w uprawie. Ma dojrzały, szorstki charakter, gęste ziarno, co w naparze można wyczuć w postaci aromatu czarnej porzeczki. Obróbka na mokro nadaje kawie delikatności i przyjemnie słodkiej nuty migdała.

  • Nazwa: Yirgacheffe
  • Kraj: Etiopia
  • Region: Chelelektu
  • Wysokość upraw: 1750-2200 m n.p.m.
  • Odmiana botaniczna: Heirloom
  • Obróbka ziarna: Washed
  • Smak/aromat: czarna porzeczka, migdał

Metoda przygotowywania:

  • kawy do ekspresu kolbowego
  • kawy do ekspresów automatycznych i kawiarek

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Etno Cafe - Yirgacheffe 250g

Etno Cafe - Yirgacheffe 250g

Etno Cafe - Yirgacheffe - Kawa wysoko rosnąca, trudna w uprawie. Ma dojrzały, szorstki charakter, gęste ziarno, co w naparze można wyczuć w postaci aromatu czarnej porzeczki. Obróbka na mokro nadaje kawie delikatności i przyjemnie słodkiej nuty migdała.